25 / 04 / 2024

Akbatı'daki dilek ağacından Soma'ya yılbaşı hediyeleri!

Akbatı'daki dilek ağacından Soma'ya yılbaşı hediyeleri!

Akkök Holding bünyesinde grubun kendi çalışanları arasında Soma'daki çocuklarımızı yeni yılda mutlu etmek için başlatılan proje, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde de devam etti.



Aralık ayı ortasında Akbatı AVYM içerisine kurulan, Soma Kurtuluş İlkokulu’ndaki çocukların dileklerinin asılı olduğu dilek ağacı, Akbatı çalışanları ve AVYM ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.


Akbatı AVYM içerisinde kurulan dilek ağacı Soma Kurtuluş İlkokulu öğrencilerinin dilekleriyle doldu taştı. Akbatı AVYM yönetiminin AVYM ziyaretçileriyle işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği projede, herkes ağaçtan bir dilek alarak bir çocuğun hayalindeki hediyeyi aldı. Birbirinden renkli oyuncak ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri Somalı öğrencilerimizin yılbaşı sevincini ikiye katladı. Akbatı AVYM dilek ağacından toplanan armağanlar toplamda 178 çocuğa ulaştı. Ziyaretçileriyle ortaklaşa böylesine anlamlı bir heyecanı paylaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Akbatı AVYM yeni yılda çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı ve ziyaretçilerine de katkılarından dolayı teşekkür etti.



Geri Dön