29 / 03 / 2024

Akbatı soma yardım kampanyası

Akbatı soma yardım kampanyası

Akkök Holding bünyesinde grubun kendi çalışanları arasında Soma'daki çocuklarımızı yeni yılda mutlu etmek için başlatılan proje, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde de devam etti.

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Kentsel dönüşümde evi riskli olarak tespit edilen vatandaşların mağdur olmamaları için devlet birtakım finansal destekler sunuyor. Peki, bu desteklerden olan kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar arttı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde ise, Bakanlık tarafından belirlenen aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımları arttırıldı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri..

Akbatı soma yardım kampanyası Haberi

Akbatı soma yardım kampanyası

Aralık ayı ortasında Akbatı AVYM içerisine kurulan, Soma Kurtuluş İlkokulu’ndaki çocukların dileklerinin asılı olduğu dilek ağacı, Akbatı çalışanları ve AVYM ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.


Akbatı AVYM içerisinde kurulan dilek ağacı Soma Kurtuluş İlkokulu öğrencilerinin dilekleriyle doldu taştı. Akbatı AVYM yönetiminin AVYM ziyaretçileriyle işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği projede, herkes ağaçtan bir dilek alarak bir çocuğun hayalindeki hediyeyi aldı. Birbirinden renkli oyuncak ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri Somalı öğrencilerimizin yılbaşı sevincini ikiye katladı. Akbatı AVYM dilek ağacından toplanan armağanlar toplamda 178 çocuğa ulaştı. Ziyaretçileriyle ortaklaşa böylesine anlamlı bir heyecanı paylaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Akbatı AVYM yeni yılda çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı ve ziyaretçilerine de katkılarından dolayı teşekkür...