25 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi uzatıldı!

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi uzatıldı!

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı. Peki Beykoz Belediyesi üniversite öğrencisine kaç TL eğitim yardımı yapacak? Beykoz Belediyesi lise ve ilköğretim öğrencisine kaç TL verecek?..



Beykoz Belediyesi Meclisi Eylül ayının son toplantısında ilçedeki 8 bin öğrenciyi ilgilendiren eğitim yardımlarını oyladı. Beykoz Belediyesi Meclisi bu ayın son çalışma toplantısında Meclis Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin başkanlığında 5 Eylül'de bir araya geldi.


Son Başvuru 12 Eylül!  


2014-2015 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak eğitim yardımlarının görüşüldüğü toplantıda eğitim yardımlarının yapılması oy birliğiyle meclisten geçti. Eğitim yardımları için başvuru süresi de meclis kararıyla 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı.


Beykoz Belediyesi eğitim yardımı miktarları!


Beykoz Belediyesi buna göre ilçedeki bin ilköğretim ve ortaokul öğrencisine bir defaya mahsus olmak üzere 250 TL, bin lise öğrencisine 350 TL, bin üniversite öğrencisine de bin beşyüz’er TL eğitim yardımı yapacak.  


Ayrıca 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim yılı başında kırtasiye harcamaları için 50’şer TL’lik kupon verilecek.


Belediyenin eğitim yardımlarına kayıtlar üniversiteler için www.beykoz.bel.tr adresinden yapılacak, ilköğretim ve lise yardımları ise Sosyal Masa’ya kayıtlı öğrenciler arasından seçilecek.


Geri Dön