29 / 03 / 2024

Rönesans GYO, Maltepe ofis projesinin C bloğu için ruhsat aldı!

Rönesans GYO, Maltepe ofis projesinin C bloğu için ruhsat aldı!

Rönesans GYO, Maltepe'de yer alan ofis projesinin C bloğu için yapı ruhsatı aldı...



Rönesans GYO, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Yenikariye Mahallesi, 121 ada, 8 ve 9 nolu parsellerde geliştirilecek olan ofis projesinin 9 nolu parseldeki C bloğu için "Yapı Ruhsatı" aldı...

Proje hakkında: 

Küçükyalı AVM ve Otel Projesi

Tanıtıcı Bilgi
İstanbul'un Maltepe İlçesi'nde toplam 100.252 m2 arsa üzerinde geliştirilmesi planlanan alışveriş merkezi ve otel projesidir. Projenin çok katlı bir alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları ve bir otelden oluşması planlanmaktadır. Projenin geliştirileceği arsa 49 yıllığına kiralanmıştır.

Lokasyon ve Ulaşım

Projenin geliştirileceği arsanın E-5 Karayolu'na cephesi bulunmaktadır, ayrıca yapımı süren Kadıköy-Kartal metro hattı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ve proje aşamasında olan Maltepe-Küçükyalı Transfer Merkezi'ne yakın konumdadır. Konumu itibariyle yüksek erişilebilirliğe sahip olan arsanın yakın çevresinde bir çok konut ve işyeri bulunmaktadır. Maltepe ilçesi özellikle 1999 depreminden sonra konut yapılaşmasının ve nüfusun hızla arttığı bir bölge olmuştur. Yapımı süren Marmaray'ın Maltepe ilçesine ulaşmasının bu bölgeyi çekim alanı haline getirmesi beklenmektedir.

Özet Bilgiler

Lokasyon: Maltepe, İstanbul
Planlanan proje: AVM ve Otel Projesi
Konsept tasarım: Elkus Manfredi
Arsa alanı: 100.252 metrekare
 
Adres

Yenikariye Mahalle, Ağılaltı mevki, 2 no'lu parsel, Maltepe/İSTANBUL

Geri Dön