19 / 04 / 2024

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanının artırılması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına, artırım hususunun SPK, Ticaret Bakanlığı ve sair ilgili kurum ve kuruluşların onayına sunulmasına, Kayıtlı sermaye tavanının artırılmasına onay verilmesi halinde Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8.maddesinin alınan onaylar kapsamında tadil edilmesine karar verildi. 

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 14.12.2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında;

Şirketimizin 1.000.000.000 TL (BirMilyarTürkLirası) olan kayıtlı sermaye tavanının 6.500.000.000 TL (AltıMilyarBeşYüzMilyonTürkLirası)'ye artırılmasına,

Kayıtlı sermaye tavanının artırılması hususunun SPK, Ticaret Bakanlığı ve sair ilgili kurum ve kuruluşların onayına sunulmasına,

Kayıtlı sermaye tavanının artırılmasına onay verilmesi halinde Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8.maddesinin alınan onaylar kapsamında tadil edilmesine karar verilmiştir.


Geri Dön