18 / 04 / 2024

Akfen İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da!

Akfen İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da!

Akfen İncek Loft, Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi İncek'te yükseliyor. Proje, bijlgenin en büyük projesi olmaya aday ve inşaat iyice yükselmiş durumda, teslimler seneye Nisan'da.



Akfen İncek Loft, Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi İncek'te yükseliyor. Proje, bijlgenin en büyük projesi olmaya aday ve inşaat iyice yükselmiş durumda, teslimler seneye Nisan'da. İncek Loft'un en dikkat çeken özelliği mimarisi. Mimarları ise sürekli ödülleriyle bu sayfaya konu olan Tabanlıoğlu Mimarlık. Mimari olarak zaten artık bildiğimiz bir tavrı olan firma, şaşırtıcı bir biçimde kendi imzasını koruyarak Ankara'da çok üniteli projelerde çok da alışık olmadığımız yenilikçi bir tavır ortaya koymuş, istanbul'da Levent Loft projesinden alışık olduğumuz modern ama sıcak yaklaşım Akfen Loft'ta da aynen korunmuş. Melkan Tabanlıoğlu, projenin 24 saat yaşayacak şekilde tasarlandığını da özellikle vurguluyor. 

Projeyle ilk tanışmamız Deniz Gökçe ve Özge Ulusoy'lu reklam filmleriydi. Bu filmlerin de ana teması yatırımdı. Hem iyi yatırım hem iyi tasarım mottosuyla yola çıkan Akfen, bu güne kadar hedefledikleri satış bedellerine ve dolayısıyla da proje değerine çok yaklaştılar. Ancak şunu da belirtmek lazım ki satış bedeli ancak gerçekleşen fiyatlarla netleşir, müteahhit firmanın kendi belirlediği fiyatlarla değil. Dolayısıyla firmanın hedeflerinin tutturulup tutturulamadığı ancak proje tesliminde belli olacak. Şu anda İncek Loft'ta fiyatlar ve yatırım değerleriyle ilgili söylenebilecek en önemli şey, şimdiden planlanan değerlerin üzerine şimdiden çıkıldığı. En düşük-en yüksek konut fiyatı: 236 bin TL-1 milyon 147 bin 700 TL Proje Hakkında Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Akfen İncek Life projesi 1199 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. 1+1'den 6,5+1 dairelere kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu 'Akfen İncek Loft projesinin inşaat alanı 274 bin metrekare olarak belirlendi. 108 bin metrekarelik alana kurulan İncek Loft projesi bölgesinin en büyük ve en kapsamlı projelerinden biri olacak. Projede 1+1 daireler tükendi. 


Cumhuriyet


www.incekloft.com.tr


Geri Dön