25 / 04 / 2024

AKG Gazbeton 2010'da eğitim toplantılarına devam edecek

AKG Gazbeton 2010'da eğitim toplantılarına devam edecek

AKG Gazbeton, 2010 yılında da bilgilendirme ve eğitim toplantılarına  hız kesmeden devam edecek



Düzenlediği seminerlerde yapı sektörü profesyonelleriyle buluşan AKG Grubu'nun amiral gemisi AKG Gazbeton, 2010 yılında da bilgilendirme ve eğitim toplantılarına  hız kesmeden devam edecek. Avrupa ülkelerinde yaygın bir kullanıma sahip gazbeton ürününü daha yakından tanıtmayı ve sektörel standartları yükseltmeyi amaçlayan AKG Gazbeton, 2010 yılında 1000'den fazla profesyonele ulaşmayı hedefliyor.

Kullanım alanı her geçen gün artan duvar örgü malzemesi gazbeton, AKG Gazbeton tarafından tüm Türkiye'ye tanıtılmaya devam ediyor. AKG Gazbeton 2009 yılında aralarında mühendis, mimar ve uygulama ustalarının yer aldığı yaklaşık 850 yapı profesyoneline ulaşarak, gazbetonun kullanım avantajları ve uygulama kolaylıklarını kapsamlı toplantı ve eğitimlerle anlattı. Sektörde standartları yükseltmeyi amaçlayan AKG Gazbeton seminer programına 2010 yılında da hız kesmeden devam edecek. AKG Gazbeton 2010 yılında Türkiye'nin farklı bölgelerinde yer alan en az 1000 yapı profesyoneline daha ulaşmayı hedefliyor.

Seminerlerde ve seminer sonrası geri bildirimlerle sektörün nabzını önemli ölçüde tuttuklarını dile getiren Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Başkanı ve AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman; "Seminerlerde elde edilen bilgiler işimizle ilgili ileriye dönük ışık tutuyor. Müşteri memnuniyetinden AR-GE'ye, pazarlama iletişiminden üretime kadar faydalanabileceğimiz önemli veriler elde ediyoruz" dedi.

2010 yılında seminerlere devam edeceklerini, girilmeyen bölgelere seminerler ve yerel tanıtımlarla gireceklerini belirten Akgerman; "Birebir iletişim her zaman doğru sonuçlar verir, kaldı ki krizin içinden çıkan bir ekonomide tüketici, kullanıcı ve satıcı ile birebir iletişim kurmak daha da değerli oluyor" ifadesini kullandı.


 


Geri Dön