29 / 03 / 2024

AKG Gazbeton Türkiye'yi temsil edecek

AKG Gazbeton Türkiye'yi temsil edecek

AKG Gazbeton Bau 2009 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek



Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden olan AKG Gazbeton Bau Fuarı'nda Avrupalı sektör temsilcileri ile buluşuyor. Bu yıl "enerji tasarrufu sağlayan binalar", "yenileme ve modernlik" ile "kapsamlı tasarım" temaları üzerine odaklanan fuar ile AKG Gazbeton Avrupa pazarında büyümek için yeni fırsatlar yaratmayı amaçlıyor.

Avrupanın en önemli yapı fuarı Bau 2009, 12 -17 Ocak tarihleri arasında Münih'te düzenleniyor. Bau Fuarı'na katılan AKG Gazbeton, fuarda yüzde 100 Türk sermayesi ile üretilen gazbeton ürünlerini, Avrupa yapı sektörü profesyonellerine yakından tanıtma imkanı bulacak.

40 ülkeden 1.800 den fazla yapı sektörü temsilcisini buluşturan Bau Fuarı, her yıl farklı temalar ile gerçekleştiriliyor. Bu yıl fuar "Enerji tasarrufu sağlayan binalar", "yenileme ve modernlik" ile "kapsamlı tasarım" üzerine yoğunlaşıyor. AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "AKG Gazbeton bu temaların hepsi ile örtüşen modern bir yapı malzemesi olarak ön plana çıkmaktadır. Bau Fuarı'nda ürünümüzün bu yaklaşımlarla nasıl bir uyum içinde olduğunu ve özellikle sağladığı maliyet avantajlarını Avrupalı meslektaşlarımıza örnekleri ile anlatma imkanı bulacağız " dedi.

İzmir ve Kırıkkale fabrikalarında üretilen ürünlerinin yaklaşık yüzde 25'ini aralarında Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Ukrayna gibi ülkelerin de bulunduğu 17 ayrı ülkeye ihraç eden AKG Gazbeton, Bau Fuarı ile Almanya ve batı Avrupa'daki yapılanmasını güçlendirmeyi ve yeni iş birlikleri için girişimlerde bulunmayı da hedefliyor.


Geri Dön