26 / 04 / 2024

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Evlerini yenilemek, onarım ve bakım problemlerini çözmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar için kurulan YARS, günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.



Özellikle çalışan ev sahibi ve kiracıların teknik sorunlarını çözmek için uzman ekipleri bünyesine alarak 2019 yılında genç bir fikir ile kurulan YARS bünyesinde birçok hizmeti barındırıyor. 

Onarım işlerine vakit ayırmakta zorlanan vatandaşların sorunlarına pratik ve kesin çözümler sunan YARS, şehir hızına tam uyumlu, ihtiyaca uygun tüm hizmetlerin tek bir platformdan alabileceği yeni bir alternatif olma yolunda ilerliyor.

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Geniş hizmet yelpazesi 

Çeşitli hizmetlerle ev sahiplerine gündelik hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan YARS, ev temizliği, boya badana, ev yenileme, seramik döşeme, paket döşeme, elektrik işleri, su tesisat işleri, ev taşıma, buharlı ev temizliği gibi hizmetler sunuyor.


YARS bünyesindeki mimar ve mühendisler, kullanılacak malzemeden yapılacak işin teknik detaylarına kadar her konuda da destek veriyor. YARS, sunduğu her hizmetinde bünyesinde bulundurduğu her biri en dört yıl deneyimli, eğitimli ve sertifikalı olan genç ve başarılı mimar, mühendis ve ustaları görevlendiriyor. Müşterilerin sorumlarına yüzde yüz memnuniyet vizyonuyla yaklaşan YARS, müşteri memnuniyeti sağlanmaması takdirde ücret talep etmiyor. 

Müşterilerine vakit kaybı yaşatmadan hizmetlerini sunan YARS’a ulaşmak da hizmetlere ulaşmak kadar kolay gerçekleşiyor. Firmanın web adresini ziyaret edilerek gerçekleştirilen hizmet modülü seçimi, talep edilen uygulama ile ilgili fiyat öğrenme ve belirlenen tarih ve saat dilimi için randevu planlanması ile YARS’ın hizmetlerine ulaşmak hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleşiyor.

Akıllı ev teknolojileri yaygınlaşacak! 


Geri Dön