28 / 03 / 2024

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı kira sözleşmesini yayınladı!

 Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı kira sözleşmesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı kira sözleşmesini yayınladı.



Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Cadde Mağazacılığı kapsamında geliştirmekte olduğumuz  projelerin bir süredir devam etmekte olan tasarım ve kiralama çalışmaları neticesinde  ilk aşamada Bağdat Caddesi No:481'de (Uşaklıgil Apartmanı) kiralama işlemi gerçekleşmiştir. Diğer projelerle ilgili süreç devam etmekte olup, potansiyel kiracılarla görüşülmektedir.Gerçekleşen kiralama işlemi ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadir.


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Kiralayan") ile Beymen Mağazacılık A.Ş. ("Kiracı") arasında İstanbul İli, Kadıköy İlçesi 67 Ada 3206 Ada 14 Parselde  (eski adı ile Uşaklıgil Apartmanı) kayıtlı gayrimenkul ile ilgili olarak kira sözleşmesi imzalanmıştır.

Kira bedeli "Asgari Kira Bedeli " ve "Hasılat Kira Bedeli" olmak üzere iki bölümde tahsil edilecektiir. 1. Kira dönemi için asgari kira bedeli 3.600.000 Amerikan Doları + KDV , 2. Kira dönemi için asgari kira bedeli 3.800.000 Amerikan Doları + KDV, 3. Kira dönemi için asgari kira bedeli 4.000.000 Amerikan Doları + KDV, 4. Kira dönemi için asgari kira bedeli 4.200.000 Amerikan Doları + KDV, takip eden yıllar için ise %3 Artış oranı olacak şekilde belirlenmiştir.  Kira dönemi faaliyete geçiş ile başlayacak olup;  15 yıl  süreli olarak  belirlenmiştir. 


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön