28 / 03 / 2024

Akkent Konutları'nın son projesi: Akkent Paradise Gardens!

Akkent Konutları'nın son projesi: Akkent Paradise Gardens!

Akkent Konutları ' nın son projesi Akkent Paradise Gardens tasarruflu binalarından konumuna, sağlıklı yaşam merkezlerinden yeşil alanlarına kadar birçok özelliğiyle cazibe merkezi olmaya aday projelerden...



Akkent Konutları'nın son projesi Akkent Paradise Gardens tasarruflu binalarından konumuna, sağlıklı yaşam merkezlerinden yeşil alanlarına kadar birçok özelliğiyle cazibe merkezi olmaya aday projelerden. Proje, Ankara'nın en kapsamlı rekreasyon alanlarından birine sahip ve en çok kazandıran konut projesi olmayı hedefliyor. 


Batıkent'te alternatif bir yaşam alanı sunacak olan Akkent Paradise Gardens'da yer alan tüm konutlar güney cepheye bakacak ve gün boyu güneş alacak. Ekim ayında temeli atılacak projeye özel olarak kurulacak "Cennet Bahçeleri", akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından seçilecek en nadide ağaçlar ve çiçeklerle donatılacak. 


Farklı açılarda konumlandırılan 8 blokta toplam 432 daireden oluşan proje, 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 bağımsız bölüm seçenekleri ile satışa sunuldu. Nisan 2017'de tamamlanması planlanan proje kapsamında AVM, plaza ve residence bölümü hariç, toplam 36 dükkandan oluşan ticaret merkezi, 7/24 özel güvenlik, açık-kapalı otopark alanları ve misafir otoparkı da bulunuyor. 


BAHÇE KATINDAN ŞEHİR MANZARASI 


Ünal Akpmar A.Ş. Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Dr. 

Huzur Keskin, projenin konut sektöründeki yeni trendler dikkate alınarak tasarlandığını belirterek, "Proje kapsamındaki konutların bahçe katından dahi şehir manzarası görünecek. "Cennet Bahçeleri" konseptiyle Başkent'te yemyeşil, konforlu ve zengin sosyal yaşam alanlarıyla dolu dolu bir proje sunuyoruz" dedi. 


EĞLENCE ALANLARI OLACAK 


Akkent Paradise Gardens sakinleri, 50 bin metrekarelik yeşil alanda doğa ile iç içe olacak. Projede yer alan 'cennet bahçeleri',  Ankara  iklimine uygun çeşitli çiçekler ve ağaçlardan oluşacak. Akarsu ve göletlerin yer aldığı cennet bahçelerinde çocukların ebeveynleri ile birlikte kaliteli zaman geçirebileceği oyun ve eğlence alanları da olacak. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön