25 / 04 / 2024

Akkent Paradise Gardens: Başkentin yeni trendi!

Akkent Paradise Gardens: Başkentin yeni trendi!

Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Başkente cennetten bir köşe kuruyor. Akkent Paradise Gardens, aydınlık, tasarruflu ve tümü güneye bakan konutlarının yanı sıra sosyal yaşam alanlarıyla da çekim merkezi olacak.




Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Başkente cennetten bir köşe kuruyor. Akkent Paradise Gardens, aydınlık, tasarruflu ve tümü güneye bakan konutlarının yanı sıra sosyal yaşam alanlarıyla da çekim merkezi olacak. Batıkent'te alternatif bir yaşam alanı sunacak olan Akkent Paradise Gardens Residence'da yer alan tüm konutlar güney cepheye bakacak ve gün boyu güneş alacak. 


100 BİN METREKARELİK ALAN 

Toplam ıoo bin metrekarelik alana kurulacak olan projenin 50 bin metrekarelik bölümünü yeşil alanlar oluşturacak. Ekim ayında temeli atılacak Projeye özel olarak kurulacak "Cennet Bahçeleri", akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından seçilecek en nadide ağaçlar ve çiçeklerle donatılacak. Ünal Akpınar A.Ş. Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Dr. 

Huzur Keskin, Akkent Paradise Gardens Residence Projesi'nin konut sektöründeki yeni trendler dikkate alınarak tasarlandığını belirterek, "Proje kapsamındaki konutların bahçe katından dahi şehir manzarası görünecek" açıklamasında bulundu. 



Yeni Şafak


Geri Dön