26 / 04 / 2024

Akkent Paradise Gardens projesinin sosyal tesisleri açıldı!

Akkent Paradise Gardens projesinin sosyal tesisleri açıldı!

DUAYEN tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı.



DUAYEN tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı. Akkent Paradise Gardens'ın Avrupai yaşam standartlarına uygun ve  Ankara  için değer yaratan bir proje olduğunu paylaşan Doğa Rutkay, "Çocukluğum Ankara'da geçti. Bizim dönemimizde mahalle yaşantısı vardı. Her geçen gün gelişen kentlerde çocuklarımız için güvenli oyun alanları azaldı. Akkent Paradise Gardens'ın çocuklara kapalı yüzme havuzundan, kaykay pistine varan sosyal olanakları sağladığını görüyorum." Babası Rutkay Aziz'le projeden ev alma fikrinin ilk günden itibaren akıllarında olduğunu ileten oyuncu projeyle ilgili tüm aşamaları öğrenmek için Akkent Paradise Gardens proje yatırımcısı Birol Akpmar'a, projenin mimarlarına, şantiye şeflerine ve mühendislerine sorular sorarak daha ayntıılı bilgi aldı. 


www.akkent.com.tr/


Sabah Ankara


Haber Akşam Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, projenin 75 dönümlük yerleşkesi içinde bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı. 


HIZLA yükselen Akkent Paradise Gardens'ın Avrupai yaşam standartlarına uygun ve Ankara için değer yaratan bir proje olduğunu paylaşan Doğa Rutkay, "Çocukluğum ve gençliğim Ankara'da geçti. Her geçen gün gelişen kentler ve kent yaşantısı sebebiyle çocuklarımız için güvenli oyun alanları azaldı. Batıkent'in en yeşil projesi Akkent Paradise Gardens çocuklara ve gençlere kapalı yüzme havuzundan, kaykay pistine varan sosyal olanakları eksiksiz sağladığını görüyorum. Avrupai yaşam standartlarında, güvenli ve kaliteli yaşam sürmek tüm insanlarımızın hakkı" dedi. 


PROJEYİ KONTROL ETTİ 

Babası Rutkay Aziz'le projeden ev alma fikrinin ilk günden itibaren akıllarında olduğunu ileten güzel oyuncu baretini taktı ve projeyi kontrol etti. 


Projeyle ilgili bilgi veren Birol Akpınar ise, "Biz Ankaralılar için bir düş kurduk, sizlerin de tanıklık ettiğiniz üzere bugün, bu hayali sağlam adımlarla, kaliteden kesinlikle ödün vermeden ve hızla gerçekleştiriyoruz. Satış ofisimizi ziyaret eden tüm misafirlerimiz, Akkentlilere özel ayrıcalıklı yeni yaşama dahil olacaklardır" diye konuştu. 

 

SAĞLAMLIĞI KANITLANDI 

Akpınar, "Batıkent'te gerçekleştirdiğimiz tamamı bitmiş, sağlamlığını ve kalitesini kanıtlamış Akkent 1, Akkent 2, Akkent 3 ve Akkent 4 projeleridir. Batıkent lokasyonunda parmakla gösterilen hayata geçmiş projelerimiz, Akkent Paradise Gardens projesinde neler yapacağımız konusunda en büyük teminatımızdır" dedi. 


KONUKLARA ÖZEL KAMPANYALAR 

İNŞAAT kalitesinden, çevreci ve sürdürülebilir konut anlayışına, sosyal imkanlara kadar sunduğu pek çok avantajın yanında, ödeme avantajlarıyla da dikkat çeken Akkent Paradise Gardens, konut almayı düşünenler için özel kampanyalara imza atıyor. Projede bir Akkent Paradise Gardens sakini sıfır kilometre Mercedes B180 CDI kazanacak. Son katılım tarihi 15 Ocak 2016 olan çekilişte araba kazanacak olan Akkent sakini, anahtarını komşusu Doğa Rutkay'ın elinden alacak. 


Akşam Ankara Gazetesi


Geri Dön