29 / 03 / 2024

Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu hizmete girdi!

Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu hizmete girdi!

Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü yüzme havuzunun hizmete girdiğini belirtti...




86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü yüzme havuzunun hizmete girdiğini belirterek, vatandaşları havuza davet etti.


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte Akkent Mahallesi’nde bulunan Akkent Spor Köyü alanına gelerek incelemelerde bulundu.


AKKENT YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ


86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Akkent Spor Köyümüzde daha önce halı sahalar, basketbol ve tenis sahalarını tamamlamıştık. Şimdi ise yüzme havuzumuz hizmete girdi. Yüzme havuzumuz içerisinde spor salonu, fittnes salonu, masa tenisi ve bilardonun da olduğu modern bir tesis oldu. Yüzme havuzumuzu sadece erkekler kullanacaktır. Daha öncede sadece hanımların kullandığı Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’ni hizmete sunmuştuk. Tüm hemşerilerimizi buradan yüzmeye ve spora davet ediyorum” dedi.


AKKENT YÜZME HAVUZU YARI OLİMPİK BİR TESİS


Gaziantep’e böyle bir tesis kazandırdığı için Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Akkent Yüzme Havuzu, yarı olimpik bir havuz olmuştur. Burası çocukların yeni alışma döneminde antrenmanlarını yapacakları güzel bir tesis, kondisyon merkezinin de olduğu tesis görsel olarak ta çok güzel yapılmıştır. Bu tesisler olmasa bu çocuklar tesislerde değil, sokaklarda olacaktı. Böyle bir tesisi şehrimize kazandırdığı için Başkanımızın eline ve yüreğine sağlık” diye konuştu.


Kırıkhan Olay


Geri Dön