16 / 04 / 2024

Akkoza'nın 3. etabı metrekaresi 3 bin TL'den satışa çıkıyor!

Akkoza'nın 3. etabı metrekaresi 3 bin TL'den satışa çıkıyor!

Bahçeşehir Esenyurt'ta inşa edilen Akkoza projesinin 3. etabı önümüzdeki hafta, metrekaresi 3 bin ila 3 bin 500 TL'den satışa sunulacak!



Garanti Koza, Akiş ve Corio ortaklığıyla Bahçeşehir Esenyurt'ta inşa edilen Akkoza projesinin ilk iki etabının satışları tamamlanmak üzere. Toplam 5 bin 500 konuttan oluşan Akkoza'nın 3. etabında 1.200 konut bulunuyor. Alanları 50 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen konutlar 1+1'den 5+2 penthouse'lara kadar 260 farklı tipte inşa ediliyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan 3. etapta metrekare ortalama satış fiyatları 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında değişecek.

Akkoza projesi; toplamda 800 milyon dolarlık yatırımı ile; İstanbul'un enerjisini ve heyecanını yakalayan modern tarzı ve geleneksel ruhuyla, çarpıcı bir ikametgah bölgesi olarak, Ispartakule, Bahçeşehir ve tüm komşu bölgelerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.

Akkoza Konutları'nın genel konsepti büyük bir araziye sahip oluşu nedeniyle karma kullanım projelerinde artık uzmanlaşan Development Design Group tarafından gerçekleştirildi. Proje genelinde bulunan AVM sinerjisi, sosyal ve yeşil alanlar gibi projenin içerdiği bölümler nedeniyle gerek projeden konut alıp oturan ev sahipleri için, gerekse bölge genelinden Akkoza'ya gelerek vakit geçirecekler için önemli bir fark yaratacak Akkoza Projesi kapsamında; Akmerkez'in 2 katı büyüklüğündeki 4 katlı arazi üzerine Akkoza AVM, 21 bin metrekare kurulu 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip özel kulüp çatısı altında kapalı ve açık yüzme havuzları, uzman kadrosu ile fitness merkezi, SPA, tenis kortları, çocuk parkı ve özel bir restorandan oluşan Club İstanbul; Dünyanın dört bir yanından çeşitli gösterileri, Akkoza sakinlerinin ve bölge insanının ayağına getirecek konser ve organizasyon alanı olarak yapılandırılan 3 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulan Festival Park, Londra Hyde Park ve New York Central Park ile yarışacak ölçülerde konumu ile İstanbul'un yeni gözdesi olmaya aday Akkoza Park, 15 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek özel okul ve 10 bin metrekare arazi üstüne kurulacak özel hastane bulunuyor.

0212 444 99 33

www.ak-koza.com.tr



Nagihan ARAT /Emlakkulisi.com


Geri Dön