24 / 04 / 2024

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.44!

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.44!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi.



Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirmesi dönem revizyonu hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirmesine ait çalışmaları, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, 7 Aralık 2020 tarihi itibarıyla Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi.

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin kurumsal yönetim derecelendirmesine ait çalışmaları, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, 07.12.2020 tarihi itibarıyla şirketimizin Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellenmiştir. İlgili rapor ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 
 


Geri Dön