20 / 04 / 2024

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,54!

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,54!

Kasım 2018 tarihi itibariyle Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,54 (95,36) olarak güncellendi...



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme Raporu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, 21 Kasım 2018 tarihi itibariyle Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,54 (95,36) olarak güncellendi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, 21.11.2018 tarihi itibariyle şirketimizin Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,54 (95,36) olarak güncellenmiştir.

Saygılarımızla, 
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön