29 / 03 / 2024

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.



Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde Toronto’da gerçekleştirilen Stevie Awards töreninden 3 ödülle dönen Akmerkez, MarCom Awards ile birlikte yıl içinde kazandığı ödül sayısını 13’e çıkardı

 

Akmerkez; her yıl 6 binden fazla projenin başvurduğu, AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals – Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği) tarafından düzenlenen MarCom Awards’de 6 platin ödül kazanarak, uluslararası alanda kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi.

 

Akmerkez 2015 yeni yıl etkinliğiyle; ‘Media Response’, ‘Television Placement, Communication Program’, ‘Communications/ Public Relations Special Event’, ‘Marketing Promotion Campaign’ ve son olarak ‘Marketing / Promotion Campaign Special Event’ kategorilerinde toplam 6 platin ödülün sahibi oldu.

 

Dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim programı olan MarCom Awards, sektörün uluslararası alandaki en önemli programları arasında yer alıyor. Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu ödüller, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri denetiminde, alanının önde gelen uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından veriliyor.

 

1 YIL İÇERİSİNDE 13 PRESTİJLİ ÖDÜL!

 

2015 yılı içerisinde yeni yıl etkinliği ile pek çok başarılı ödülün sahibi olan Akmerkez, küresel ölçekteki en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Awards’da altın, gümüş ve bronz olmak üzere 3 ödül almıştı. Hermes Creative Awards’dan ise 4 platin ödülle dönen Akmerkez, yıl içerisinde toplam 13 ödüle layık görülmüş oldu.

 


Geri Dön