24 / 04 / 2024

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.



Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü.  ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.


Akdeniz’in kaliteli hizmet anlayışıyla lider otellerinden olan, ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı ayrıcaklıklarla, dünyanın en prestijli otel ödüllerini kazanmaya devam ediyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, World Luxury Hotel Awards organizasyonundan iki ayrı kategoride ödülle döndü.

World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisi içinde hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri. Ülke, kıta ve küresel bazda farklı kategorilerde lüks otellerin ödüllendirildiği organizasyondan, Güral Premier Hotels & Resorts 4. Kez ödülle ayrıldı.


Bu yıl iki kategoride birden ödüle layık görülen Güral Premier Hotels & Resorts adına, Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan, 24 Ekim 2015’te Hong Kong’ta gerçekleşen ödül törenine katılarak, ödülleri teslim aldı. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks -Her Şey Dahil- Aile Oteli’ anlamına gelen, ‘Luxury Beach Resort’ ve ‘Luxury Family All-Inclusive Hotel’ kategorilerinde ödüle layık görülen Güral Premier Hotels & Resorts adına konuşan Arslan, “Her zaman daha iyisi için çalışıyoruz, kaliteli hizmet anlayışımızın ödüllendirilmesi bizim için gurur verici” ifadelerini kullandı.



Kaliteli hizmet ile unutulmaz bir tatil

Güral Premier Hotels&Resorts, dev Aquapark’ı, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘Quu Fitness’ı, ödüllü Quu Spa’sı, oyun düşkünleri için özel tasarlanmış Gameland’ı, dünya lezzetlerini sunan restoranları, her türlü konforun sağlandığı beach bar’ları, yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi, açılıp kapanabilen çatıya sahip ‘Party Lounge’ı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor.






Geri Dön