25 / 04 / 2024

Aktim 2 Kıraç fiyat ve ödeme planı!

Aktim 2 Kıraç fiyat ve ödeme planı!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim 2 Kıraç

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ta satışlar başladı. Projede teslimler 2020'de yapılacak..



Aktim 2 Kıraç, Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta hayata geçiriliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde 16 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 

Toplam inşaat alanı ise 43 bn metrekare olan Aktim 2 Kıraç, toplam 113 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Aktim 2 Kıraç, sanayi tipi ruhsatlı, yüksek tavanlı ve geniş kolon aralıklı dükkanlar, imalata, üretime, showrooma, depolamaya ve sanayi bölgesinde yer alması ile birlikte konutlara olan cephesinden ve cadde üzerinde yer almasından dolayı perakende ve ticari satışa uygun cadde dükkanlardan meydana geliyor. 

Aktim 2 Kıraç fiyat ve ödeme planı

Aktim 2 Kıraç'ta net metrekare fiyatları 5 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. Projede yüzde 30 peşinat, diğer yüzde 30'luk kısım 4 aylık aralıklarla ödeniyor. Geriye kalan bedel ise ise 24 ay 0 faizle vadelendiriliyor. Aktim 2 Kıraç'ta teslimlerin 2020 Mart'ta gerçekleşmesi planlanıyor.

Katlar içinde doğal hava sirkülasyonun sağlanması ayrıca tüm bağımsız bölümlerin önüne tır dahil olmak üzere araç girişinin olması ve terasında helikopter pisti ile birlikte toplam 11 bin metrekarelik park alanı bulunuyor.

Yükleme boşaltma alanları haricinde, tek yönlü ve çift yönlü sirkülasyon yollarınının katlar arası birbirinden bağımsız olması merkez içi ulaşım kolaylığını sağlıyor.  

Aktim 2, Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesi ve E-5 ve Tüyap fuar alanına sadece 1 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Aktim 2 Kıraç fiyat ve ödeme planı!


Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı yapıldı!

 

Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön