20 / 04 / 2024

Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı yapıldı!

Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı yapıldı!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim 2 Kıraç

Bilgiçler Yapı imzası ile Kıraç'ta hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti. Satışların başladığı yeni nesil iş merkezi Aktim 2 Kıraç'ta teslimler 2020 Mart'ta gerçekleşecek..



Bilgiçler Yapı imzası ile Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde konumlandırılan Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı satış ofisinde gerçekleşti. Aktim 2 Kıraç'a ticaret ve sanayi yatırımcılarının yoğun ilgi geldi.

16 bin metrekare arsa alanında yükselen Aktim 2 Kıraç 113 bağımsız bölümden meydana geliyor. Toplam inşaat alanı ise 43 bn metrekare olan Aktim 2 Kıraç, Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesi ve E-5 ve Tüyap fuar alanına sadece 1 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

Aktim 2 Kıraç, sanayi tipi ruhsatlı, yüksek tavanlı ve geniş kolon aralıklı dükkanlar, imalata, üretime, showrooma, depolamaya ve sanayi bölgesinde yer alması ile birlikte konutlara olan cephesinden ve cadde üzerinde yer almasından dolayı perakende ve ticari satışa uygun cadde dükkanlardan oluşuyor. 

Katlar içinde doğal hava sirkülasyonun sağlanması ayrıca tüm bağımsız bölümlerin önüne tır dahil olmak üzere araç girişinin olması ve terasında helikopter pisti ile birlikte toplam 11 bin metrekarelik park alanı bulunuyor.

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

Yükleme boşaltma alanları haricinde, tek yönlü ve çift yönlü sirkülasyon yollarınının katlar arası birbirinden bağımsız olması merkez içi ulaşım kolaylığını sağlıyor.  

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

Firma ve proje hakkında bilgi veren Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Bilgiç, "Bilgiçler Yapı olarak sektörde aşağı yukarı 3 senemiz doldu. Biz, asıl sanayicilikten gelmeyiz, Muya markasının sahibiyiz. 3 sene önce kendi arsa stoklarımızda proje geliştirme kararı aldık. İlk önce, konut projesi ile başladık. Konut piyasasının daraldığını biraz erken tespit ettik, arzın fazlalaştığını, taleplerin azaldığını. Bu nedenle konut projelerinin yerine daha çok ticaret ve iş merkezleri yapma kararı aldık. Bu ana kadar geliştirdiğimiz tüm projeler kendi arsa stoklarımızda yaptığımız projeler. Biz kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı şeklinde üretimler yapmıyoruz. Tamemen kendi arsa stoklarımızda proje geliştiriyoruz. Topkapı, Bayrampaşa, Rami, Gaziosmanpaşa özellikle buralarda binlerce sanayi sitesi var. Bunlar artık miladını doldurdu. Şehrin içinde kaldı. Kentsel dönüşümden dolayı bunların hepsi çıkacak. Bunların gidebileceği yerlerle alaklı çok fazla üretim yok özellikle İstanbul'da. Bu açığı kendimize göre tespit ettik. Bu yolda ilerlemeye karar verdik. Birinci projemiz şuanda devam ediyor. 3-4 ay sonra teslimleri başlayacak. İkinci projemizde de yine burda kendi arsa stoğumuz üzerinde geliştiriyoruz. " dedi.

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

Lansman dönemindeki beklentilerine de değinen Kamil Bilgiç, "Lansman dönemindeki beklentilerimiz gerçekten iyi. Biz lansman dönemi öncesinde de birinci projede yer veremediğimiz, topladığımız talepler var. Bu nedenle birçok müşterinin taleplerine karşılık veremedik. Burada topladığımız ön taleplerle lansman döneminde hızlı bir satış bekliyoruz." dedi.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi projelerini "Yeni Nesil İş Merkezi" olarak adlandırdıklarını sözlerine ekleyen Bilgiç, "Bu yeni nesil iki üç tane özelliği bir araya getiriyor. Bir tanesi, bunlar eskisi gibi kapalı kutu, içeri araçla girildikten sonra bağımsız bölüme ulaşabileceğiniz fabrika tarzında yerler değil. Dış cepheleri özellikle bir AVM tarzında ama sanayi sitesi niteliklerine sahip. Görsel olarak sanayi sitelerinden ayrılan en büyük özelliği bu. İkincisi bizim sanayi sitelerimizde ticarete uygun cadde cephe dükkanlarımız var. Üçüncü özelliğimiz ise içerideki sirkülasyon yollarının rahatlığı, genişliği ve çok hızlı olması."

AKTİM 3 YOLDA

E5 cepheli, Torium'un karşısında 25 bin metrekare bir arazilerinin olduğunu belirten Kamil Bilgiç "Orası ya Aktim 3 ya da Aktim 4 olacak. Kıraç bölgesinde yeni 1-2 arazi stoğumuz daha var. Buradaki neticeye göre planlama yapılacak" dedi. Kamil Bilgiç, tamamen özkaynakla hareket ettiklerini, hiçbir dış finansman kullanmadıklarını belirtti.

En az 3 sene konut yapmayacaklarını sözlerine ekleyen Bilgiç, konuta yönelik de arsa stoklarının bulunduğunu, özellikle Topkapı bölgesinde birkaç adet sanayi sitelerinin olduğunu, şuanda kirada olduğunu ve kentsel dönüşüme uğrayacak alanlar olduğunu belirtti. Konut+ticaret merkezi yapılabilecek nitelikte araziler olduğunu da vurgulayan Bilgiç, bu alanların mevcutta sanayi sitesi olarak bulunduğunu belirtti. Bu alanlarda projeler geliştirdiklerini fakat beklemede olduklarını beklediklerini belirtti. 

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

A Plus Proje Yönetimi Başkanı Saadettin Turan, lansman döneminde yoğun talep geldiğini ve satışların başladığını söyledi. Turan, güvene dayalı satışların da gerçekleştiği Aktim 2 Kıraç'ta teslimlerin 2020 Mart'ta gerçekleşeceğini belirtti. 


Projenin fiyat ve ödeme koşullarına ilişkin bilgi aktaran Turan, net metrekare fiyatları 5 bin lira ile 10 bin lira arasında değiştiğini belirtti. Turan, yüzde 30 peşinat, diğer yüzde 30'luk kısmın 4 aylık aralıklarla ödendiğini ve geriye kalan ise 24 ay 0 faizle vadelendiriliyor. 

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

AKTİM 1 SENE SONUNDA TESLİM

Saadettin Turan, Yeni nesil iş merkezi mantığı ile tasarlanan Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ilkinde satışların devam ettiğini ve teslimlerin sene sonunda yapılacağını söyledi.

Aktim 2 Kıraç ın lansmanı yapıldı!

 

Aktim 2 Kıraç projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
 


Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön