19 / 04 / 2024

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.




Mimarlık ve mühendislik alanında yılların verdiği donanıma sahip 3 firmanın birleşiminden meydana gelen Roya Yapı, henüz yeni kurulmuş bir firma olmasına rağmen hızlı adımlarla ilerliyor. Tago Mimarlık, Ared Yapı ve DRS Yapı’nın ortak güç birliğinin bir yansımasını oluşturan Roya Yapı,  Roya Nova  Rezidans ile sektörde kalite kavramını yeniden tanımlayan yepyeni bir kulvar kazandırıyor. 

 

Roya Yapı'nın Ataşehir'deki projesi Roya Nova, bugün Shangri-La Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya  Roya Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Durasi, Roya Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Altuğ, Roya Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Afşin Aykanat, Roya Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Evren Durasi katıldı.

 

Mimari tasarımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç potansiyeliyle İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan bölgenin değerini de yükselten Roya Yapı, “Yaşamın yükselen değeri” anlayışıyla satışa çıkarıldı. Roya Yapı’nın kuruluş hikayesinin ve firmanın ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans’ın detaylarının anlatıldığı basın toplantısında konuşan Roya Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Afşin Aykanat, projenin her yönüyle sektöre yepyeni bir bakış açısı kazandırdığını söyledi.

“Güçlü donanımımızı bölgeye kazandırdık”


Konuşmasında projenin kâğıt aşamasından başlayarak bugüne kadar geçen süre içerisinde bilinen yöntemlerin aksine farklı bir yol izlediklerini söyleyen Aykanat, “İlk olarak arazi belirleyerek işe başladık. İkinci aşamada projenin detaylarını oluşturduk. Arazi seçiminde İstanbul Finans Merkezi’nin yatırım değeri açısından getirisi yüksek, hızla değerlenen bir bölgede olması bizi çok heyecanlandırdı. Biz de mimarlık ve mühendislik açısından sahip olduğumuz güçlü donanımımızı bölgeye kazandırmak istedik” diye konuştu.

 

Roya Nova Rezidans ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Afşin Aykanat

 

Yatırımcılar ve mimarlar aynı platformda


Sektörde ilk kez yatırımcıları ve mimarlarla aynı platformda buluştuklarını belirten Aykanat, “Roya Nova Rezidans, ilk büyük markalı konut projemiz olarak sektörde yeni bir açılım kazandırıyor. Projemiz, mimarlarımızın kendi beğenileri ve kalitelerine göre çizilerek yatırımcılarla buluşuyor. Bu nedenle sloganımızı da ‘Yaşamın yükselen değeri’ olarak belirledik.” diye konuştu. 

 

“Yaşam ve yatırımcı dostu”


Sektöre optimum maliyetle maksimum verimliliğin elde edildiği örnek bir proje kazandırma çabasıyla ilerlediklerini söyleyen Aykanat, sözlerine şöyle devam etti;


“Projemizi kendi kendine yetebilen bir mimari anlayışla inşa ediyoruz. Bu yönüyle ‘yaşam ve yatırımcı dostu’ olarak öne çıkmayı başarıyor. Sunduğumuz yüksek kaliteyle birleşen yüksek yaşam standardı,yatırımcılarımızın da dikkatinden kaçmıyor. Lansmana çıktığımız ilk günden bu yana projemizin yüzde 40’ının satışını tamamlayarak yatırımcılarımızla kurduğumuz dostluğu pekiştirmeyi başarmış bulunuyoruz.”


Aidatların metrekaresi 2.5 lira olacak

 


Roya Nova Rezidans ile yatırımcıların en çok şikâyet ettiği yüksek aidat rakamlarını minimum düzeye düşürdüklerini de dile getiren Afşin Aykanat, “Projemizin sektördeki projelere göre en düşük aidatlara sahip olacağı konusunda iddialıyız. Diğer projelerde metrekare başına ortalama 6-7 liraya uzanan aidatlar, projemizde metrekaresi 2,5 lira civarında olacak” dedi.

Anadolu yakasının ulaşım merkezinde


Aykanat, projenin detaylarıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:
“1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 251 daire ve 4 ticari üniteden meydana gelen Roya Nova Rezidans’ta metrekare fiyatları 5 bin 800 TL’den başlıyor. Anadolu yakasının ulaşım merkezinde yer alan konumu, lokasyon avantajını beraberinde getiriyor. Projemiz, 1. Köprü, 2. Köprü, Sabiha Gökçen Havalimanı gibi noktalara uzanan ulaşım aksının merkezinde, metro istasyonu, otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor.”

Sırada Roya Rosa ve Roya Gold var


Konuşmasında Roya Yapı’nın gelecek hedeflerini de anlatan Aykanat, sözlerine şöyle devam etti: “Roya Nova Rezidans’ın ardından Roya Rosa, Roya Gold gibi yeni projeleri de hayata geçirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu aşamada yeni projelerimizin fizibilite ve planlama aşamaları üzerinde titizlikle çalışıyoruz.”  


projeye sor



Geri Dön