26 / 04 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim Ticaret ve İş Merkezi

Mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiren Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek...



Ferah modern ticaret merkezi olarak dizayn edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Bilgiçler Yapı imzası ile inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde tek katta 100 metrekareden, 3 bin 700 metrekareye kadar büyüyebilen modüler alanlara yer veriliyor. 

6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin 500 metrekare inşaat alanı olacak şekilde yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde 46 bağımsız bölüme yer veriliyor. meydana 

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde ticari alanların tümü yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı gün ışığı alacak şekilde hayata geçiriliyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiriyor.

Aralık'ta teslim

Bilgiçler Yapı imzası ile yükselen iş merkezinde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra, kiralama ön talep başvuru dönemi de başladı. Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde iş yeri teslimleri 31 Aralık 2018 tarihinde yapılacak.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık ta teslim edilecek!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde sunulan ayrıcalıklar
Kesintisiz enerji
Ekstra yüksek tavan
Bağımsız dükkan girişleri
Her katta araç girişi
Günışığı alan dükkanlar
Her dükkana özel otoparklar
Modüler işyerleri
Yüksek karlılık
Geniş kolon aralığı
Ulaşım kolaylığı
Otobana 2 dakika


Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön