26 / 04 / 2024

Aktim

Aktim

Mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiren Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta!

Ferah modern ticaret merkezi olarak Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakikalık mesafede yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak..

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde iş yerinizi şimdiden ayırtın!

6 bin 500 metrekare arsa alanına ve 27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Aktim Ticaret ve İş Merkezi Bilgiçler Yapı güvencesi ile yükseliyor...

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

AKTİM Çarşı Eylül'de görücüye çıkıyor!

Bilgiçler Yapı’nın Bayrampaşa’da inşa etmeye hazırlandığı AKTİM Çarşı projesinin detayları peş peşe açıklandı. 338 bağımsız bölümün yer aldığı AKTİM Çarşı projesinin lansmanı Eylül ayında yapılacak.

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 3 Avcılar'da toplam 157 bağımsız bölüm yer alıyor. Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Peki Aktim 3 dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Aktim 2 Kıraç'ta metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ta toplam 113 bağımsız bölüm yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor...

Aktim 2 Kıraç fiyat ve ödeme planı!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ta satışlar başladı. Projede teslimler 2020'de yapılacak..

Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı yapıldı!

Bilgiçler Yapı imzası ile Kıraç'ta hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti. Satışların başladığı yeni nesil iş merkezi Aktim 2 Kıraç'ta teslimler 2020 Mart'ta gerçekleşecek..

Aktim 2 Kıraç görücüye çıkıyor! 

Aktim 2 Kıraç, Bilgiçler Yapı tarafından yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesinde yükseliyor. Aktim 2 Kıraç, 14 Temmuz'da görücüye çıkıyor...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde kiralama başvuruları alınıyor!

Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlanan Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra kiralama başvuruları da alınıyor...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: farklı sektörlerin buluşma noktası!

Ticari alanların tamamının yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak..

Aktim Haberi

Aktim

Ferah modern ticaret merkezi olarak dizayn edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Bilgiçler Yapı imzası ile inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde tek katta 100 metrekareden, 3 bin 700 metrekareye kadar büyüyebilen modüler alanlara yer veriliyor. 

6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin 500 metrekare inşaat alanı olacak şekilde yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde 46 bağımsız bölüme yer veriliyor. meydana 

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde ticari alanların tümü yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı gün ışığı alacak şekilde hayata geçiriliyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,...