29 / 03 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde iş yerinizi şimdiden ayırtın!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde iş yerinizi şimdiden ayırtın!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim Ticaret ve İş Merkezi

6 bin 500 metrekare arsa alanına ve 27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Aktim Ticaret ve İş Merkezi Bilgiçler Yapı güvencesi ile yükseliyor...



Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde kurulan  Aktim Ticaret ve İş Merkezi  6 bin 500 metrekare arsa alanına ve 27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip.

Ticari alanları 270 metre cadde cepheli dükkanlara sahip olan AKTİM projesi, yeni nesil iş merkezi mantığı ile hayata geçiyor.

Aktim ticaret ve iş merkezi bölgede bulunan ticari alanların nitelik ve kullanımları analiz edilerek farklı bağımız bölüm büyüklüklerine sahip 100 metrekareden 3700 metrekareye kadar birçok ticari alan seçeneklerine sahiptir.

İlk etabında farklı sektörlerin buluşma noktası olan Aktim Ticaret ve İş Merkezi, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getirdi. 

Bilgiçler Yapı güvencesi ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde ticari alanların tamamı yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı gün ışığı alacak şekilde projelendirildi.

Sanayi imarlı cadde dükkanları, Show room ve depolama alanları 4,50 - 6,50 tavan yüksekliğine sahiptir. Proje klasik sanayi merkezi mantığından uzak modern avm görünümü ile dikkat çekiyor. Projede 7/24 güvenlik ve kesintisiz enerji sağlanıyor.  

 
http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr/

 

 


projeye sor



Geri Dön