28 / 03 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim 2 Kıraç

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...



Aktim 2 Kıraç, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesi, yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesi ve E-5 ve Tüyap fuar alanına sadece 1 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Sanayi tipi ruhsatlı, yüksek tavanlı ve geniş kolon aralıklı dükkanlar, imalata, üretime, showrooma, depolamaya ve sanayi bölgesinde yer alması ile birlikte konutlara olan cephesinden ve cadde üzerinde yer almasından dolayı perakende ve ticari satışa uygun cadde dükkanlardan oluşuyor. 

Katlar içinde doğal hava sirkülasyonun sağlanması ayrıca tüm bağımsız bölümlerin önüne tır dahil olmak üzere araç girişinin olması ve terasında helikopter pisti ile birlikte toplam 11 bin metrekarelik park alanı bulunuyor.

Yükleme boşaltma alanları haricinde, tek yönlü ve çift yönlü sirkülasyon yollarınının katlar arası birbirinden bağımsız olması merkez içi ulaşım kolaylığını sağlıyor.  

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ilki ise, Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlanıyor. Burada 46 bağımsız bölüm yer alıyor.

6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde, 27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Aktim Ticaret ve İş Merkezi 1'de tek katta 100 metrekareden, 3 bin 700 metrekareye kadar büyüyebilen modüler alanlar yer alıyor.

Farklı sektörlerin buluşma noktası olan Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde  bağımsız alanların tamamı gün ışığı alacak şekilde projelendirildi.

Aktim Kıraç lokasyon

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç ta yükseliyor!


Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr


 


projeye sor



Geri Dön