29 / 03 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde işyeri teslimleri Aralık'ta!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde işyeri teslimleri Aralık'ta!

Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak...



Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yükseliyor.

6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde Bilgiçler Yapı imzası ile yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi, 27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Yeni nesil iş merkezi mantığı ile inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde  tek katta 100 metrekareden, 3 bin 700 metrekareye kadar büyüyebilen modüler alanlar bulunuyor.

Ticari alanların tamamının yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlandığı Aktim Ticaret ve İş Merkezi, tamamı gün ışığı alacak şekilde projelendirildi.

46 bağımsız bölümün yer aldığı Aktim Ticaret ve İş Merkezi, farklı sektörlerin buluşma noktası oldu. Aktim Ticaret ve İş Merkezi, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu buluşturuyor. Teslimlerin Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sanayi imarlı cadde dükkanları, Show room ve depolama alanları 4,50 - 6,50 tavan yüksekliğine sahip olup, proje klasik sanayi merkezi mantığından uzak modern avm görünümüne sahip.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi nde işyeri teslimleri Aralık ta!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde sunulan ayrıcalıklar

Kesintisiz enerji
Ekstra yüksek tavan
Bağımsız dükkan girişleri
Her katta araç girişi
Günışığı alan dükkanlar
Her dükkana özel otoparklar
Modüler işyerleri
Yüksek karlılık
Geniş kolon aralığı
Ulaşım kolaylığı
Otobana 2 dakika


Aktim Ticaret ve İş Merkezi hakkında bilgi için tıklayın.


Tel: 444 32 62 
Web: http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr


 


Geri Dön