26 / 04 / 2024

aktim kıraç

aktim kıraç

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Fırsatçıların şişirdiği fiyatlara büyük darbe: Betona yüzde 20 kâr sınırı kapıda!

Beton fiyatlarında artış devam ederken fahiş fiyatlara sert müdahale geliyor. Bu kapsamda beton maliyetleri hesaplanacak ve yüzde 20 üzerinde kâra izin verilmeyecek.

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda meydana gelen hareketlilik için 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara ait bazı iddialar meydana çıktı. İşte, İslam Memiş'in altın, dolar yorumu.

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Düşük kâra rağmen vazgeçmedi! Çip yatırımını sürdürecek

 Güney Koreli Samsung Electronics Co Ltd Salı günü, zayıf bir küresel ekonomi sektörü son bir yılın en kötü  gerilemesine mahkum etse de, bu yıl çip yatırımlarını azaltma planı olmadığını açıkladı. 

Türkiye Varlık Fonu Başkanından açıklama! Türk Şeker ve Çaykur kâra geçti!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkanı Ermut, finansman maliyetleri ve diğer bazı konular çözüldüğünde gelecek yıllarda karlılığın görüleceğini kaydetti.

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Karabük'te 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Esenyurt'ta 9.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Kıraç Mahallesi, 1088 ada, 5 parselde yer alan 622 metrekarelik dükkanı 9 milyon 500 bin  TL'ye icradan satıyor...

aktim kıraç Haberi

aktim kıraç

Aktim 2 Kıraç, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesi, yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesi ve E-5 ve Tüyap fuar alanına sadece 1 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Sanayi tipi ruhsatlı, yüksek tavanlı ve geniş kolon aralıklı dükkanlar, imalata, üretime, showrooma, depolamaya ve sanayi bölgesinde yer alması ile birlikte konutlara olan cephesinden ve cadde üzerinde yer almasından dolayı perakende ve ticari satışa uygun cadde dükkanlardan oluşuyor. 

Katlar içinde doğal hava sirkülasyonun sağlanması ayrıca tüm bağımsız bölümlerin önüne tır dahil olmak üzere araç girişinin olması ve terasında helikopter pisti ile birlikte toplam 11 bin metrekarelik park alanı bulunuyor.

Yükleme boşaltma alanları haricinde, tek yönlü ve çift yönlü sirkülasyon yollarınının katlar arası birbirinden bağımsız olması merkez içi ulaşım kolaylığını sağlıyor.  

Bilgiçler...