19 / 04 / 2024

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...



Türkiye'nin yeni incisi Akyazı Stadı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete girecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük desteği ve onayıyla yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan Akyazı Stadı Türkiye'nin en teknolojik stadı olacak. 40 bin 461 koltuk kapasiteli dev statta tüm hazırlıklar yapıldı. Açılışa Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte Katar'dan konuklar da katılacak. Yarınki açılışla ilgili süprizleri gazeteniz TAKVİM ele geçirdi. Daha önce tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonlu futbolcular takım elbiseleriyle stada çıkarak taraftarları alkışlayacak ardından ise 80 dönemi Trabzon'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.


EFSANE İSİMLER YARIN BOY GÖSTERECEK

Komplekse ismi verilecek olan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Güneş, 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da maç oynayan ilk isimler arasında tarihe geçecek. Güneş'in kalesini koruyacağı takımda şu isimlerde yer alacak, "Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Mehmet Ekşi, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Ali Yavuz, Hüsnü Özkara, Hüseyin Tok ve Turgay Semercioğlu"


TEKNOLOJİ HARİKASI KOMPLEKS

122 locaya sahip olan Akyazı Stadı'nın proje sahasında ayrıca 2 adet çim, 5 adet de halı saha bulunuyor. Turkcell, Trabzonspor'un yeni evini üstün teknolojisiyle donatarak Türkiye'nin en hızlı stadyumu haline getirdi. Türkiye'nin en hızlı mobil internet bağlantısı için 514 farklı noktadan erişim sağlanacak. Taraftarlar ultra teknolojik stadda futbola doyacak.


Takvim


Geri Dön