29 / 03 / 2024

Akyazı Stadı açılışı ne zaman

Akyazı Stadı açılışı ne zaman

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...

Trabzonspor’un yeni adresi: Akyazı Stadı!

Trabzonspor’un 50. yılındaki en önemli projelerinden biri yeni stadına taşınmak. Defalarca ertelenen açılışın yeni sezondan hemen önce yapılacağı ve Bordo-Mavililer’in yeni mabedine taşınacağı öğrenildi.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Akyazı Stadı açılışı ne zaman Haberi

Akyazı Stadı açılışı ne zaman

Türkiye'nin yeni incisi Akyazı Stadı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete girecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük desteği ve onayıyla yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan Akyazı Stadı Türkiye'nin en teknolojik stadı olacak. 40 bin 461 koltuk kapasiteli dev statta tüm hazırlıklar yapıldı. Açılışa Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte Katar'dan konuklar da katılacak. Yarınki açılışla ilgili süprizleri gazeteniz TAKVİM ele geçirdi. Daha önce tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonlu futbolcular takım elbiseleriyle stada çıkarak taraftarları alkışlayacak ardından ise 80 dönemi Trabzon'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.


EFSANE İSİMLER YARIN BOY GÖSTERECEK

Komplekse ismi verilecek olan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Güneş, 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da...