28 / 03 / 2024

Akyurt'taki Uyanık Kütüphane açılış için gün sayıyor!

Akyurt'taki Uyanık Kütüphane açılış için gün sayıyor!

Ankara’da Akyurt Belediyesi’nin Uyanık Kütüphane projesi hayata geçiriliyor. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık;“Tadilat işlemi inşallah en kısa süre içerisinde tamamlanacak.”dedi.



Akyurt Belediyesi’nin 20 projesi içerisinde yer alan Uyanık Kütüphane’si vatandaşların isteği üzerine hayata geçiyor İlçedeki ASKİ yerleşkesi içerisinde yer alan binanın kütüphane olarak hizmet vereceği daha önce açıklandı. Binada başlatılan tadilat çalışmasının sona ermesiyle Akyurtluların beklediği kütüphane açılacak.

Sabah gazetesinde yer alana habere göre; Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "2020 yılına girerken ihtiyaçları tespit ederek yapılacak işlerin hazırlığını yaptık. Şimdi ise artık harekete geçme zamanıdır. Öğrencilerimiz sosyal medya kanalıyla bize ulaşarak kütüphane hakkında sorular soruyorlar. Gençlere sesleniyoruz, kütüphanemiz yapılıyor. Artık bu güzel ortamda bilgiye ulaşmak ve ders çalışmak daha kolay olacak. Tadilat işlemi inşallah en kısa süre içerisinde tamamlanacak. Gençlerimizin beklediği kütüphane 3 katlı binada engelliler, aileler ve bireysel çalışma alanlarıyla beraber rahat bir ortam sunacak. Ayrıca içerisinde sıcak çorba ve diğer sıcak içecekler de olacak. Şimdiden ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Geri Dön