26 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı 36 ay sonra teslim edilecek!

Akzirve Topkapı 36 ay sonra teslim edilecek!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Bahçeşehir’de geliştirdiği Strada’nın 1. etabının 11 ay gibi kısa sürede satışını tamamladıktan sonra, 2. etap satışlarına da Aralık 2017’de gerçekleştirdiği lansman ile başlamıştı. 



Bu etabın satışlarında da hızlı bir trend yakalayan Akzirve; şimdi de Topkapı’da bulunan ve arsa geliştirme süreci 4 yıl gibi önemli bir süre alan yeni projesinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Akzirve'nin yeni projesi, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 m mesafede yer alan, E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunan projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü tasarım ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapıldı. 

Toplam 52 bin m2 yeşil alanı ile ilgi çeken projede peyzaj mimarı olarak DS Mimarlık’ın imzası bulunuyor. Projenin iç alanında yer alan ve 3 futbol sahası büyüklüğündeki iç avlu, örneğine ender rastlanılabilecek peyzaj planlaması sergileyecek.

71 adet ticari alan ve 96 adet ofis ile birlikte, toplam 2.182 adet bağımsız bölümün olduğu projede; 1+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 36 ay içerisinde tamamlanması planlanan projenin lansmanının Eylül-Ekim 2018 döneminde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Web: http://www.akzirve.com


Geri Dön