16 / 04 / 2024

River Side 2 ay sonra teslim edilecek!

 River Side 2 ay sonra teslim edilecek!

Paralel Gayrimenkul’ün, Göktürk’te inşa ettiği RiverSide projesinde sona yaklaştı. 2 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede son kalan daireler metrekaresi 3 bin 100 lira ortalama fiyattan satılıyor



Çok uzun yıllar sektörde faaliyet gösteren ve bugüne kadar birçok projeye imza atan Paralel Gayrimenkul bir projesinde daha sona yaklaşmanın heyecanını yaşıyor.


Gülen yüzler istiyoruz

Paralel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gül, “Bizim için en büyük mutluluk dairelerin teslim edilmesi ve teslim alan konut sahibinin yüzündeki gülümseme.Şehrin merkezinde ama gürültüsünden uzak, yemyeşil ve prestijli bir yaşam sunan RiverSide projesinde daireleri 2 ay sonra teslim ediyoruz” dedi.


Daireler geniş ve ferah

Projeden daire alanların sakin, huzurlu, kaliteli ve şehirden uzaklaşmadan mutlu bir yaşam sürmek isteyenler olduğunu kaydeden Gül, projenin şehir merkezine ve bağlantı yollarına yakınlığı ile hem yatırımcılarına hem de sakinlerine kazandırdığını söyledi.


Göktürk’ün yeşillikler içindeki doğasının tam merkezinde yer alan RiverSide’da toplam 21 bin metrekare kapalı alanda alternatifli 95 lüks daire seçeneği bulunuyor. 100 metrekareden 250 metrekareye kadar 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri dikkat çekiyor. Her daire için ayrılmış 5 ile 10 metrekare arasında depo alanları da kolaylık sağlıyor.

Bugün Emlak


Geri Dön