27 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

 Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Akzirve Topkapı

Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. Peki Akzirve Topkapı ne zaman teslim?



Lansmanın Eylül-Ekim 2018 döneminde yapılacağı projenin  E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen  Akzirve Topkapı  projesi  Akzirve Gayrimenkul  Yatırım imzasını taşıyor.

Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olan Akzirve Topkapı projesi metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 metre uzaklıkta bulunuyor. 

Özgün tasarımıyla İstanbul için yeni bir ikonik yapı olarak ön plana çıkan Akzirve Topkapı projesinin 52 bin metrekaresi yeşil alana ayrılıyor.

Tasarım ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan Akzirve Topkapı projesinde 71 adet ticari alan ve 96 adet ofis ile birlikte, toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 

Akzirve Topkapı projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 36 ayda tamamlanması öngörülen projede 492 bin metrekare inşaat alanı, toprak üstü alan 265 bin metrekare olarak belirlendi. 

 

Akzirve Topkapı satış ofisi
+90 212 272 75 73 
Web: http://www.akzirve.com/tr
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön