26 / 04 / 2024

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.



Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Hastane, klinik, poliklinik ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları ile steril malzemelerinin toptan alımı satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. 9-Turizm ile ilgili her türlü bisiklet, motosiklet, araba kiraya vermek, kiralamak. 10-Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 11-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 12-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 13-Uçucu yağlar, aromatik sular, parfümler, güneş yağı, cilt bakımı müstahzarları, koku veren maddeler, dudak, göz ve cilt makyaj müstahzarları,kremler, allıklar, saç müstahzarları, saç spreyleri, saç boyaları ve losyonları,ithali, ihracı,alımı, satımı yapmak, sinek ilacı alımı ve satımı yapmak, 14- Ağız ve diş sağlığı müstahzarları, traş öncesi ve sonrası müstahzarları, banyo müstahzarları, her türlü deodorantlar, tüy dökücüler, çeşitli kozmetikler ve tuvalet müstahzarları, traş kremleri ve kokulu müstahzarları, ithali, ihracı,alımı ve satımı, 15-Yakılarak kullanılan kokulu müstahzarlar, ter önleyici sabunlar ve diğer yüzey aktif organik maddeli banyo müstahzarları, parfüm ve kozmetik emdirilmiş kağıt, kumaş veya dokunmamış mensucatlar, ithali, ihracı,alımı, satımı,


Geri Dön