16 / 04 / 2024

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.




Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde ulaşım sorunu çözülüyor. 6 Şubat 2017 tarihinde yapılan ihale ile Atatürk Caddesi çağdaş bir formda yenileniyor.


MAHMUTLARIN KALBİ DURUMUNDA

Mahmutlar’ın kalbi durumundaki Atatürk Caddesi’ni çağdaş formda yenileyen bir proje hazırladıklarını ve 6 Şubat’ta ihale edildiğini açıklayan Başkan Yücel; “Yaklaşık 2 kilometre boyunca iki taraflı kaldırım ve parke çalışması yapacağız. Aydınlatma, peyzaj ve yenilenen yüzü ile caddeyi 2017 yazına yetiştireceğiz.” dedi.


35 BİN M2 PARKE, 2 KM YAĞMUR SUYU DRENAJI YAPILACAK

İki taraflı kaldırım yapılacak olan caddede, 35 bin m2 parke, 2 kilometre yağmur suyu drenajı yapılacağını ifade eden Başkan Yücel, “Öncelikle caddede altyapı standartlarına uygun yağmur suyu drenajı çalışmamız olacak. Ardından parke ve kaldırım çalışmasına geçeceğiz. Atatürk Caddesi’ne yeni bir görünüm kazandıracağız. İnşallah 2017 yaz sezonuna yetiştireceğiz ve Mahmutlar halkının hizmetine sunacağız.” diye konuştu.



Alanya Belediyesi


Geri Dön