20 / 04 / 2024

İşte Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek projeler!

İşte Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek projeler!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı devam ediyor. Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek ve ilçeye değer katacak projelerin başında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı geliyor




Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı sürüyor. İlçenin ulaşımını rahatlatacak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı projesi, gençlerin spora ve kültürel etkinliklere doymasına sağlayacak Küçükköy Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, kadınların sosyal ve kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapacak Kadın Kültür ve Sanat Merkezi projelerinin tamamlanması amacıyla çalışmalar devam ediyor.


Öte yandan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın girişimleriyle ilk kez bir devlet üniversitesi Gaziosmanpaşa’da eğitim vermeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde imzalanan protokolle birlikte Gaziosmanpaşa Beşyol’da bulunan okul binası 25 yıllığına Yıldız Teknik Üniversitesi’ne devredildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde Sürekli Eğitim Merkezi’nin yanı sıra yüksek lisans ve doktora öğrencilerine eğitim vereceği, ayrıca buraya bir Uygulamalı Mühendislik Bilimleri Fakültesi açmayı planladığı belirtildi. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön