28 / 03 / 2024

Alanya Belediyesi'ne ait 9 gayrimenkul kiraya verildi!

Alanya Belediyesi'ne ait 9 gayrimenkul kiraya verildi!

Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de yeraldığı Alanya Belediyesi’ne ait 9 taşınmaz ihale yoluyla kiraya verildi.




Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de yeraldığı Alanya Belediyesi’ne ait 9 taşınmaz ihale yoluyla kiraya verildi. Çaybahçesi, işyeri, cafe, tenis sahası ve büfe gibi taşınmazların yeraldığı ihaleden, Belediye 640 bin 770 TL. gelir elde etti.


KASAPOĞLU: “YAPILANDIRMADA YARIN SON GÜN”


Encümen Toplantısında gündeme dair değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu, vergi yapılandırmasında yarın son gün olduğunu hatırlattı. Kasapoğlu, “19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olan vatandaşlarımız, borçlarını yarın mesai saati bitimine kadar Belediyemize uğrayarak yapılandırabilirler.” dedi.


İLAN REKLAM, ÇEVRE TEMİZLİK VE EMLAK VERGİLERİNDE SON ÖDEME TARİHİ İSE 30 KASIM


Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu, vergi borçlarıyla ilgili bir konuda daha hatırlatmada bulunarak, ilan reklam, çevre temizlik ve emlak vergilerinde son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirtti. Vekil Kasapoğlu, vergilerini ödemek isteyen vatandaşların Belediye hizmet binalarındaki tahsilat ofislerine giderek vergilerini ödeyebileceklerini kaydetti.


Toplantıyı tüm öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü kutlayarak kapatan Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu, “Yarınlarımızın ışığı çocuklarımızı yetiştiren, tüm öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü bir kez daha kutlar, alınan kararların hayırlı olmasını dilerim” dedi.



Alanya Belediyesi



Geri Dön