23 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi'ne ait 10 mülkten 2.4 milyon TL gelir elde edildi!

Alanya Belediyesi'ne ait 10 mülkten 2.4 milyon TL gelir elde edildi!

Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Encümeninde ihale yöntemiyle kiraya verilen belediye mülklerinden 2 milyon 433 bin TL gelir elde edildi.




Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Birim amirleri ve encümen üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, belediyenin tüm birimlerinden gelen konular değerlendirilerek karara bağlandı.


10 BELEDİYE MÜLKÜ İHALEYLE KİRAYA VERİLDİ


Alanya merkez ve mahallelerinde bulunan 10 adet belediye mülkü de, encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. İhaleye çıkarılan belediye mülkleri arasında olan DEMAŞ, 1 milyon 600 bin +KDV ile 1 yıllığına kiraya verilirken, Cuma Pazarı içinde bulunan Belediye Düğün Salonu altındaki işyeri de  425 bin TL’ye 1 yıllığına kiralandı.  İhale yöntemiyle 1 ila 3 yıl süreyle kiraya verilen 10 adet işyerinden toplam 2 milyon 433 bin 691 TL gelir elde edildi.  Alanya’nın merkez ve mahallerinde bulunan belediye mülklerinin ihale ile kiraya verildiğini belirten Başkan Yücel,  “İhaleler belediyemiz açısından gayet olumlu sonuçlandı. İnşallah imzaları atılır. İhaleyi alanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” dedi.


BAŞKAN YÜCEL,  ŞEHİT AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ


Ülke genelinde artan şehit haberlerinden duydukları üzüntüyü dile getiren Başkan Yücel, şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de baş sağlığı diledi. Şehit haberlerinin son bulmasını dilediklerini belirten Başkan Adem Murat Yücel, “Ülke genelimizde dün 12 şehidimiz vardı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah son olur. Ülkemizde refah ve huzurun hakim olmasını diliyorum. Terör olaylarının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum.”  dedi.


YÜCEL:  “TAŞKINLIK YAPANLARI TASVİP EDEMEYİZ”


Basın mensuplarının soruları da yanıtlayan Başkan Adem Murat Yücel, geçtiğimiz günlerde Alanya’da gerçekleştirilen yürüyüş hakkında da, “ Artan terör olayları ve ardından gelişen halkımızdaki sosyal patlamaları  hiçbir zaman  tasvip ettiğimiz bir durum değil. Hiçbir zaman da tasvip edemeyiz. Ancak insanların çevre halkına zarar vermeden,  kendi ideolojilerini, kendi ideallerini, kendi görüşlerini  kanunlar çerçevesinde bağırarak, haykırarak, basın açıklamaları ile duyurmaları en doğal hakları. Ancak bu durumun toplumda rahatsızlık uyandıracak bir gündem oluşturması hoş olmadı.” dedi.


BAŞKAN YÜCEL’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI


Bölge halkını sağduyuya çağıran Başkan Yücel, provokatörlerin sosyal medyayı da kullanarak halkı birbirine düşürmeye çalıştığını belirtti. Memleketin güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirten Başkan Adem Murat Yücel, “Bu memleketin polisi var, jandarması var, savcısı var, hakimi var. Devletimizin güçlüdür. Devletimizin üniter yapısı vardır. Devletimiz bu işin içinden en iyi şekilde çıkacaktır.” dedi.


 



Alanya Belediyesi


Geri Dön