26 / 04 / 2024

Alanya Sahil Yolu'na sıcak asfalt!

Alanya Sahil Yolu'na sıcak asfalt!

Alanya kırsalında birçok mahalle sıcak asfaltla tanışırken, Alanya Merkezi’nden geçen Keykubat Caddesi’nin devamı olan karayolları ile Oba Köprüsü arasındaki sahil yolu yıllar sonra yeniden sıcak asfaltla kaplandı.




Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi, il merkezi ve ilçelerde asfalt çalışmalarına hız verdi. Alanya kırsalında birçok mahalle sıcak asfaltla tanışırken, Alanya Merkezi’nden geçen Keykubat Caddesi’nin devamı olan karayolları ile Oba Köprüsü arasındaki sahil yolu yıllar sonra yeniden sıcak asfaltla kaplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte inceledi. 

KAYMAK GİBİ YOLA KAVUŞTUK

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar, uzun yıllar asfalt dökülmeyen yola Büyükşehir tarafından yapılan çalışmayı “ İyi ki Büyükşehir var, yıllarca bozuk olan bu yolda araçlarımızın ön düzeni bozuluyordu. Şimdi kaymak gibi yola kavuştuğumuz için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise “ Alanya’ya Büyükşehirin hizmetlerini getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz Menderes Türel Başkanımız “ dedi.  


Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön