25 / 04 / 2024

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.




Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor. Başkan Yücel, Özellikle Alanya’nın kuzey kesimlerinde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için ciddi çalışma yürütüyoruz” dedi.

SUGÖZÜ’NDE YENİ AÇILAN YOLLARDA ASFALT HAZIRLIĞI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sugözü Mahallesi mezarlık yolunda yol açma çalışmaları sona erdi. Sugözü Mahallesi’nden Kütürüp Mevkii’ndeki Mezarlık yoluna bağlanan yolda çörezleme ve asfalt hazırlığı başlatıldı.

TEPE MAHALLESİ’NE 20 METRELİK YENİ YOL

 Oba Mahallesi’nde Fabrika Caddesi’nden Bölge Hastanesine 15 metre genişliğindeki imar yolunun açımını tamamlayan ekipler, yeni açılan yollarda asfalt hazırlığı yaparken diğer yanda da vatandaşların talepleri doğrultusunda yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda Tepe Mahallesi’nde 20 metre genişliğindeki imar yolunun açımına başlandı.

“ALANYA’YI GELECEĞE TAŞIYORUZ”

Tüm bölgelerde yol açma, genişletme, asfalt ve altyapı alanlarında çok yönlü bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Yücel, ”Bu hizmetlerimizde yıllardır mağdur olmuş vatandaşlarımızın mağduriyetini giderirken, Alanya’yı geleceğe taşıyacak yol ve altyapı yatırımlarını da şehrimize kazandırıyoruz” dedi.



Alanya Belediyesi


Geri Dön