26 / 04 / 2024

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.



Verdiği sözleri tutmanın haklı onurunu yaşayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehir trafiği için büyük bir önem taşıyan yolları bir bir hizmete açıyor. İmar Planı'nda yol olmasına rağmen Mehmet Kahya'nın otel bahçesi olarak kullandığı Kadıpaşa Mahallesi'ndeki bölgeyi boşalttırarak, araç trafiğine açtıran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu çalışmasıyla takdir toplamıştı. Yücel'in talimatıyla 2014 yılında Kahya'nın otel bahçesi olarak kullandığı bölgedeki yol trafiğe açılmış ve vatandaşlarda Yücel ile teşekkür kahvaltısında buluşmuştu. 

ESNAF TEŞEKKÜR ETTİ 

Başkan Yücel, Alanya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak yeni bir çalışmaya daha imza attı. İmar Planı'nda yol olarak gözüken ama araç trafiğine kapalı olan bölgedeki yolun trafiğe açılması için  Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat veren Başkan Yücel'in talimatıyla bu bölgede çalışma başladı. Bugün sabah itibariyle araç ve personellerle birlikte İmar Planı'nda yol gözükmesine rağmen araç trafiğine kapatılan bölgede yolu açmaya başlayan Alanya Belediyesi yolu bugün asfaltlayacak ve yarın itibariyle sürücülerin hizmetine sunacak. Bu çalışmalardan dolayı Yücel'e teşekkür eden bölge sakinleri, "300 araçlık otopark yapıldı, fakat Atatürk Caddesi’nden girişi yoktu. Kapalı yolun açılması çok yerinde bir karar" dediler. 


Alanya Postası Gazetesi


Haber Antalya Yeni Alanya'da şu şekilde yer aldı


ALANYA Belediyesi, şehir içi trafik akışını rahatlatmak ve alternatif güzergâhlar oluşturmak için çalışmalarım sürdürüyor. Bu kapsamda, Atatürk Bulvarı üzerinden kapalı otoparka çıkan yol yıllar sonra trafiğe açılıyor. Alanya Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra şehir merkezinde trafik akışı rahatlatmak için daha önce kapalı ya da atıl durumda bırakılan yollan araç trafiğine açıyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı üzerinde, Ev Restoran yanından kapalı otoparka çıkan yol yıllar sonra yeniden araç trafiğine açılıyor, imar planında yol olan fakat önceki dönemlerde çeşitli nedenlerle araç trafiğine kapatılan yol, özelikle kapak otoparka ulaşımın sağlanması açısından büyük önem arz ediyor. Araç sürücüleri, "300 araçlık kapalı otopark yapıldı fakat Atatürk Bulvarı'ndan girişi yokta Kapak yolun açılması çok yerinde bir karar" diyerek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.


Antalya Yeni Alanya


Geri Dön