19 / 04 / 2024

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Alarko GYO, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince, 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi. 



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı için belirlenen bağımsız denetim şirketinin genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı. 

Alarko GYO, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince, 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst Young Global Limited)'nin seçilmesine karar verdi. 

Alarko GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 29.03.2021 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince, 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst Young Global Limited) 'nin seçilmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir.


 


Geri Dön