24 / 04 / 2024

Albaraka Türk Katılım Bankası, Samsun'da ikinci şubesini açtı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, Samsun'da ikinci şubesini açtı!

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, " Albaraka Türk büyürken Türkiye' nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var " dedi...




Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "Albaraka Türk büyürken Türkiye'nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var" dedi.


Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Samsun'daki ikinci şubesi, Tekkeköy ilçesinde törenle açıldı.


Genel Müdür Yahşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun'da ikinci şubelerini açtıklarını belirtti. 


Samsun'da ilk şubenin açılışının üzerinden yaklaşık 25 sene geçtiğini vurgulayan Yahşi, "Bu sürede Samsun da çok şey değişti. Samsun bölgenin ticari merkezi, Bu açıdan Samsun'da daha fazla şube açmak gerekliydi. Albaraka Türk büyüyor. Albaraka Türk büyürken Türkiye'nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var" dedi.


Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Sanayi Şubesi Müdürü Aşkın Bol ise şubenin Samsun'da açılan ikinci, Türkiye'de açılan 166'ncı şube olduğunu söyledi.


Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Sanayi Şubesi açılış törenine Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Müftü Hayrettin Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ve çok sayıda davetli katıldı.


AA


Geri Dön