28 / 03 / 2024

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.



Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı.


Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt dışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.


Mısır'daki ilk mağazasını 2012 yılında Kahire'de açan Alfemo, yapılan pazar araştırmalarına göre şu an ülkenin en beğenilen ilk 5 mobilya markası arasında bulunuyor. Marka, ülkede bulunan 6 konsept mağazasında toplam 7 bin 500 metrekarelik alanda yenilikçi tasarımlarını Mısırlı tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Alfemo'nun, Mısır'da 2016 yılı sonuna kadar toplam 11 mağazası hizmete girmiş olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, yurt dışında açtıkları her mağazanın Türkiye'nin ihracatını ve istihdamını artırma adına son derece önemli olduğunu vurguladı.


Davulcuoğlu, "Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality desteği ile binlerce kişiye istihdam sağlayan, dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.


AA


Geri Dön