25 / 04 / 2024

Alfemo Mobilya, engelliler için tasarlanan ürüne sponsor oldu!

Alfemo Mobilya, engelliler için tasarlanan ürüne sponsor oldu!

Engellilerin hayatını kolaylaştıran tasarımın hayata geçmesine destek olan Alfemo, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Engelliler Yaz Kampı’na bu üründen 2 adet hediye etti...



Dinamik, şehirli ve özgün mobilyanın adresi Alfemo Mobilya, 29 Ocak-2 Şubat 2013 tarihlerinde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen  tasarım yarışmasına katılan Muğla Üniversitesi Mobilya Dekorasyon Eğitimi bölümü öğrencisi Mevlüt Yıldırım’ın engellilerin hayatını kolaylaştıran tasarımına sponsor oldu ve prototipini üretti.

 

Bedensel engelli gençler için tasarlanmış, onlara maksimum rahatlık sağlayan tasarım, sadece uyku ihtiyacını gidermiyor. Aynı zamanda çalışma ortamı olarak da kullanılabilen bir yaşam alanı sunuyor. Karyolanın sağ tarafında bulunan kaydırılabilir, hareketli tabure karyolaya entegre olarak sunulmuş. Böylece minimum efor ile çalışma ve uyku ortamını bir arada yer alıyor. Ayrıca başucunda fonksiyonel bir hareketli sehpa da bulunuyor.

 

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu teşekkür plaketini MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’in elinden aldı.Söz konusu tasarıma gelen olumlu tepkilerden memnun olan Alfemo, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bakırköy’deki Engelliler Yaz Kampı’na, engelli çocukların kullanımı için kurulumu da dâhil 2 adet hediye etti.


Geri Dön