29 / 03 / 2024

Alfemo yeni ürün konsepti Mix&Match'ı tanıttı!

 Alfemo yeni ürün konsepti Mix&Match'ı tanıttı!

Alfemo Mobilya yeni mağazaları, ürün konsepti Mix&Match'ı tanıttı. Alfemo müşteriye özel mobilya üretimine başlayacak...



Alfemo, yeni mağaza ve ürün konseptiyle Mix&Match'i de tanıttı. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, "Mobilya sektörüne yenilik getirecek Mix&Match sistemi ile müşterilerimizin seçeceği kumaş ve renge özel üretim yapacağız" dedi.


Turquality belgesine sahip, Türkiye'nin uluslararası mobilya markası Alfemo Mobilya Türkiye'nin dört yanındaki bayileriyle bir araya geldi. Adana-Kayseri-Nevşehir ve Antakya'da yeni açılan konsept mağazaların ziyaret edildiği tur boyunca yeni konsept, yeni ürünler ve döşemeli ürün ailesindeki kişiselleştirme imkanını sınırsızlaştıran Mix&Match kumaş uygulaması değerlendirildi.


Alfemo yeni ürün ve konseptinin detaylı olarak ele alındığı 2012 kataloğunu da ilk kez bayiler ile buluşturan toplantıda,  Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, 'Mobilya sektörüne yenilik getirecek Mix&Match sistemi ile müşterilerimizin seçeceği kumaş ve renge özel üretim yapacağız. Türkiye'de daha çok butik mobilya markalarının verdiği bu hizmeti seri üretim yapan markalar arasında tüketiciye herhangi bir fiyat farkı yansıtmadan  gerçekleştiren ilk marka olacağız. Hedefimiz, İMOB 2012'de ilk kez sektörle buluşturduğumuz yeni konseptimizi her geçen gün daha çok noktadan tüketiciye ulaştırarak yolumuza devam etmek' dedi.



Geri Dön