23 / 04 / 2024

alfemo ürünleri

alfemo ürünleri

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo Lübnan'da 2 mağaza daha açacak!

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor.

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi!

Şehirli, yenilikçi tasarımlarıyla mobilya trendlerine yön veren marka Alfemo, son dönemde sosyal medyayı etkin olarak kullanan markalar arasında yer alıyor. Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi geldi.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Alfemo'da 3 günlük yüzde 20 indirim fırsatı!

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleriyle baharın enerjisini ve tazeliğini yaşam alanlarımıza taşıyan Alfemo 3 günlük bir kampanya düzenledi. Alfemo'da 3 günlük yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor...

Alfemo Milano’dan 5 yeni anlaşmayla döndü!

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

Alfemo Bahar Kampanyası 2 bin TL'lik uğuruyla geldi!

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleri ile baharın enerjisini ve tazeliğini yaşam alanlarımıza taşıyan Alfemo’ nun, 1 Mart - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında devam edecek.

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Alfemo’dan yumuşacık koltukların formülü: Trambolin Efekt!

Şehirli ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, rahat ve konforlu koltuklar için özel olarak geliştirdiği “ trambolin efekt ” teknolojisi ile koltukta yeni bir dönem başlattı.

Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası olan Alfemo, kurum içi iletişim çalışmalarına verdiği önem ile örnek olmaya devam ediyor. Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi...

Alfemo'da yüzde 33 indirim kampanyası!

Alfemo’nun, geniş ürün yelpazesindeki özgün tasarıma sahip mobilya ve aksesuar ürünlerinde “kış kampanyası” başladı. Soğuk günlerde evinizi ısıtacak kampanya ile Alfemo’nun en beğenilen ürünlerinde %33 indirim imkânı sunuluyor...

Alfemo'da sonbahara özel yüzde 33 indirim kampanyası!

Ürettiği özel tasarım mobilyalara daha çok kişinin ulaşabilmesini hedefleyen Alfemo, sonbaharı çok avantajlı bir kampanya ile karşılıyor. Alfemo'da sonbahara özel yüzde 33 indirim kampanyası müşterilere sunuluyor...

Alfemo Planes Genç Odası takımını tanıtıyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarıyla hayranlık uyandıran ve başarısını aldığı pek çok ödülle her geçen gün pekiştiren Alfemo, çocuk ve gençlere yönelik mobilya koleksiyonunu ise Kids &Teens markası ile tüketicinin beğenisine sunuyor...

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

alfemo ürünleri Haberi

alfemo ürünleri

Alfemo Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ve uluslararası pazarlarda mobilya sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan şirket, ileri teknolojinin her geçen gün hayatın akışına daha fazla dahil olduğu bu dönemde Ar-Ge ve tasarıma yaptığı yatırımlarla, tüketiciye, yaşam alanlarını "akıllı" hale getiren, teknolojik ürünlerle entegre çalışan ve böylece hayatı kolaylaştıran mobilya seçenekleri sunuyor.


Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, ileri teknolojinin hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilediğini belirterek, yaşamın odak noktası olan evlerin ve dolayısıyla mobilyaların bu akışa ayak uydurmamasının düşünülemeyeceğini vurguladı.


Bu bakış açısından aldıkları ilhamla 2013 yılı itibarıyla teknolojik cihazlarla entegrasyonu olan ve bu sayede evde hayatı hem daha kolay, hem daha eğlenceli hale getirecek tasarımlar üzerine çalışmaya başladıklarını bildiren Zoral, "Aynı doğrultuda...