27 / 04 / 2024

Alfemo, teknolojik mobilyalarla büyüyor!

Alfemo, teknolojik mobilyalarla büyüyor!

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.



Alfemo Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ve uluslararası pazarlarda mobilya sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan şirket, ileri teknolojinin her geçen gün hayatın akışına daha fazla dahil olduğu bu dönemde Ar-Ge ve tasarıma yaptığı yatırımlarla, tüketiciye, yaşam alanlarını "akıllı" hale getiren, teknolojik ürünlerle entegre çalışan ve böylece hayatı kolaylaştıran mobilya seçenekleri sunuyor.


Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, ileri teknolojinin hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilediğini belirterek, yaşamın odak noktası olan evlerin ve dolayısıyla mobilyaların bu akışa ayak uydurmamasının düşünülemeyeceğini vurguladı.


Bu bakış açısından aldıkları ilhamla 2013 yılı itibarıyla teknolojik cihazlarla entegrasyonu olan ve bu sayede evde hayatı hem daha kolay, hem daha eğlenceli hale getirecek tasarımlar üzerine çalışmaya başladıklarını bildiren Zoral, "Aynı doğrultuda Ar-Ge'ye, üretim tesislerimize ve kalifiye eleman istihdamına, 2 milyon liralık bir yatırım yaptık. Mobilyalarımıza entegre edeceğimiz cihazlarla alakalı olarak, dünyanın önde gelen markalarıyla çalışmaya başladık" ifadesini kullandı.


Alfemo mobilya koleksiyonunda tüm mobil cihazlarla uyumlu çalışan, Bluetooth Sound System'e sahip karyolalar, aynasına Led TV entegre edilmiş şifonyer ve konsollar, son teknoloji ürünü projeksiyon sistemine sahip yaşam üniteleri gibi ürünlerin bulunduğunu aktaran Zoral, bu ürünlerin bir çoğunun, estetik olarak da ödüllü tasarımlara sahip olduğunun altını çizdi.


Zoral, "Techno Modül' adıyla ifade ettikleri teknolojik mobilya tasarımlarının sadece Türkiye'de değil; Latin Amerika, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerindeki tüketiciler tarafından da yoğun ilgi ve beğeniyle karşılanıyor. Bugün Alfemo yıllık cirosunun yüzde 10'unu teknolojik mobilyalardan elde ediyor" değerlendirmesini yaptı.


AA


Geri Dön