18 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, 'En Beğenilen İş Adamı' seçildi!

Ali Ağaoğlu, 'En Beğenilen İş Adamı' seçildi!

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl 9'uncu kez verilen 'Yılın Yıldızları' ödülleri sahiplerini buldu. Ödül alan işadamı Ali Ağaoğlu ve sanatçı Gülben Ergen göz göze gelmemeye çalıştı  



Yıldız Teknik Üniversitesi'nin her yıl düzenlediği; basın, medya, sanat, müzik ve iş dünyasının yıldızlarının belirlendiği ödül töreni, bu yıl da renkli konuklarla gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek'in ev sahipliği yaptığı törende 'En Beğenilen İş Adamı' ödülünü Ali Ağaoğlu; 'En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünü ise 'çocuklar Gülsün Diye' projesiyle ünlü sanatçı Gülben Ergen aldı.

BAşžKA PROJEYE...
'En Beğenilen İş Adamı' ödülüne layık görülen Ali Ağaoğlu, esprileriyle geceye renk kattı. 'En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi' dalında ödül alan Gülben Ergen ise; projesi için 150 bin lira yardım sözü veren, sonra deşifre edildiği gerekçesiyle bundan vazgeçen işadamı Ali Ağaoğlu ile göz göze gelmemeye çalıştı. Soruları yanıtlayan Ergen; Ağaoğlu için, 'Ali Bey yapacağı yardımı bana değil, çocuklara yapacaktı. Kendisi yardımsever bir insan. İnşallah başka projede yolumuz kesişir. Beş anaokulu hizmete soktuk. Başka bir köydeki çocuklar keşke onun yardımıyla mutlu olsaydı' dedi.

Ödülü hocaları adına kaldırdı
Yüksel Yavuz07.01.2011'En Beğenilen Erkek dizi oyuncusu' ödülünü ise aynı üniversitenin matematik bölümünden mezun olan Kenan İmirzalıoğlu aldı. İmirzalioğlu, 'Bu ödülü matematik bölümündeki hocalarım ve okuyanlar adına kaldırıyorum' dedi. Gecede 'En Beğenilen Müzik Grubu' ödülü Mor ve Ötesi'ne verilirken, 'En Beğenilen Kadın şžarkıcı' ödülünü ise şžebnem Ferah aldı.
Sabah/Yüksel Yavuz


Geri Dön